Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy z indyczej piersi

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1 kg
sól cytrynowa w płatkach 1 szczypta
Pieprz biały mielony Prymat 1 szczypta
masło 100 gram
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżeczki
ser gouda 8 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z indyczej piersi

1. Roztłukłam 10 kawałków piersi z indyka

2. Doprawiłam przyprawami filety solą ,pieprzem i papryką

3. Położyłam plaster sera

4. Zwinęłam i spięłam wykałaczkami i smażyłam na oleju rzepakowym z obu stron , a potem dusiłam do miękkości .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agata/MANTIS-KITCHEN 22.11.2013 15:31
Sama cetnie bym zjadła .
Marta1986 17.11.2013 14:16
pyszności mniam
iwi 17.11.2013 12:20
Zapowiada się świetny obiad
SmakolykiJoanny 17.11.2013 12:13
Prosty znaczy smaczny :)
Barbara/zuza22_85 17.11.2013 12:00
bardzo dobre
Konczi 17.11.2013 11:58
mniam, cudnie wygląda ten obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak