Składniki:
mięso mielone | 50 dag |
mąka do obtaczania | 6 łyżek |
czosnek | 1 ząbek |
sól i pieprz | do smaku |
jajko | 1 szt |
olej do smażenia | |
sos | |
śmietana | 5 łyżek |
mąka pszenna | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
mięso mielone | 50 dag |
mąka do obtaczania | 6 łyżek |
czosnek | 1 ząbek |
sól i pieprz | do smaku |
jajko | 1 szt |
olej do smażenia | |
sos | |
śmietana | 5 łyżek |
mąka pszenna | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: