Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zraz z karkówki

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 2 sztuki
ogórek kiszony 2 sztuki
Musztarda sarepska Prymat do smaku
pieprz do smaku
grzyby suszone do smaku
mąka 3 łyżki
marchew 1 sztuka
wędzonka do smaku
papryka czerwona 1 sztuka
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: zraz z karkówki

Kroki postępowania

1
Mięso kroję w plastry ,ubijam solę i pieprzę .Marchew,paprykę, ogórek w słupki ,cebule w pióra, wędzonkę na plastry.
Krok 1 - zraz z karkówki foto
2
mięso smaruję musztardą kładę warzywa i wędzonkę ,spinam wykałaczkami i podsmażam na patelni.Po obsmażeniu przekładam do garnka z wodą dodaję ziele i liść oraz suszone grzyby i gotuję do miękkości mięsa.
Sos zagęszczam mąką.
Doprawiam.
Krok 2 - zraz z karkówki foto
3
podaję z kaszą.
Krok 3 - zraz z karkówki foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmakolykiJoanny 17.04.2013 13:50
Profesjonalnie podane ,naucz mnie tego :)
beniaminek 28.03.2013 12:52
fajne danie
gosia561 28.03.2013 12:50
zawsze dobrze pasują
dodi 28.03.2013 11:49
na pewno przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak