Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZIEMNIAKI PIECZONE W PANIERCE

4.0
(24)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 8 niedużych
olej 8 łyżek
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat 1/2 łyżki PRYMAT
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: ZIEMNIAKI PIECZONE W PANIERCE

Ziemniaki obieram, myję i osuszam. Następnie kroję w ćwiartki, mieszam dokładnie z oliwą.
Bułkę tartą łączę z przyprawą do ziemniaków, obtaczam kolejno, układam na blaszce do pieczenia.
Piekę około 30-35 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 17.06.2017 17:04
fajny pomysł
benka 16.06.2017 08:35
Muszą być pyszne.
Patrycja33 15.06.2017 13:35
ciekawy przepis :)
Franciszek 14.06.2017 22:32
dobry pomysł
Renata9 14.06.2017 22:03
Smaczne ziemniaczki
Renataj 14.06.2017 21:30
Fajny pomysł.
Motorek 14.06.2017 21:24
Fajny pomysł
MonikaW 14.06.2017 19:22
fajny pomysł
Wiesława1 14.06.2017 19:03
Pyszna propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak