Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaczki z oliwą i szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
szczypiorek 1 pęczek
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczki z oliwą i szczypiorkiem

Ziemniaki gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Odcedzamy. Lekko tłuczemy. Następnie wlewamy oliwę oraz wrzucamy drobno posiekany szczypiorkiem. Tłuczemy ponownie tym razem dokładniej. Idealny dodatek do mięs pieczeniowych, smażonych jak i gulaszów. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak