Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaczane łódki na ostro

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki w mundurkach 4 szt
fasolka czerwona 1 puszka
cebula 1 szt
ogórki konserwowe 2 szt
jajko 3 szt
papryka czerwona 1 szt
majonez 5 łyżek
koperek 2 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczane łódki na ostro

Ziemniaki umyj, wstaw do piekarnika. Piecz aż będą miękkie. Przekrój wzdłuż na pół. Wydrąż ze środka trochę miąższu i pokrój go w kosteczkę. Fasolkę opłucz, osącz. Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupki. Pokrój w kostkę paprykę, cebulę oraz ogórek. Połącz z majonezem i ziołami, dopraw. Nadziej ziemniaki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 22.12.2013 13:49
fajne łódki
Renata22 20.09.2012 18:11
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak