Zielona z szczupakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • groszek konserwowy

  • sos wiosenny

  • kukurydza marynowana

  • szczypior

  • cytryna

  • szczupak

    filet
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z szczupaka gotujemy na parze solimy kropimy cytryną . Rozdrabniamy dodajemy do groszku i pokrojonej kukurydzy .Polewamy sosem .Mieszamy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Natalia/tubisiek 04.08.2013 18:50
fajnie wygląda!
Andysz 25.04.2012 21:21
fajna;)
Gabriela7 18.06.2011 06:31
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat