Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona fasolka z burgerem z indyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone indycze 500 gram
suszone pomidory 2 sztuki
parmezan starty 3 łyżki
natka pietruszki 2 łyżeczki
kolendra mielona 1/2 łyżeczki
sól 1 łyżeczka
oliwa 2 łyżki
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona fasolka z burgerem z indyka

Natkę i pomidory suszone siekamy i dodajemy do mięsa. Mięso doprawiamy odstawiamy na chwilę do przeniknięcia smaków. Formujemy kotlety. Grillujemy. Fasolkę gotujemy i skrapiany oliwą z oliwek z czosnkiem i z sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak