żeberka z kapsutą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka

    1/2 kg
  • pieprz czarny

    2-3 sztuki
  • liść laurowy

    2-3 sztuki
  • kminek

    1 łyżeczka
  • Ziele angielskie mielone Prymat

    2-3 sztuki
  • kapusta kiszona

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną jeśli jest potrzeba opłukać wodą a następnie pokroić. Żeberka pokroić na mniejsze kawałki włożyć do garnka razem z kapustą i pozostałymi składnikami i dusić do miękkości.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 08.05.2014 07:58
smaczne danie
Grazyna0211 04.08.2013 16:43
smaczne danie
krokodyl 29.01.2012 03:06
klasyka
cukiereczek 08.01.2012 10:27
pycha
iknbozka 11.12.2011 14:01
super
Damian19 01.02.2011 18:53
pychotka
Ewelina45 30.01.2011 15:05
pycha
iwa643 29.01.2011 08:16
super pomysł
ada12302 28.01.2011 23:44
pycha
aginaa 28.01.2011 17:27
super pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat