Przepis i sposób przygotowania na: żeberka pieczone
Żeberka ułożyć w brytfannie i piec w piekarniku po ok 30-40 minutach otworzyć posypać żeberka papryką, solą, pieprzem, polać żeberka wytopionym tłuszczem i piec aż będą miękkie
żeberka wieprzowe | 1 kg |
musztarda ostra | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
wino czerwone | 2 łyżki |
sos sojowy | 1 łyżka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: