Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zdrowa przekąska ze zbożowych chlebków

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczywo razowe 5 kromek
pomidor 0,5 szt
serek mascarpone
cebula 0,5 małej
oscypek 1 mały
sól
szczypiorek
szynka
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zdrowa przekąska ze zbożowych chlebków

Pieczywko razowe delikatnie posmarować mascarpone, położyć kawałek pomidorka, i znów mascarpone już troszkę więcej aby szynka się przymała. Dajemy troszkę cebulki pokrojonej w piórka, a następnie szynkę zwiniętą w rulonik, do środka szynki wkładamy kawałek oscypka. Całość posypujemy szczypiorkiem, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 21.02.2013 14:57
lubię
beatkaa153 21.02.2013 10:03
fajna przekąska
matesko 21.02.2013 08:23
wygląda apetycznie
kala9287 21.02.2013 00:28
extra
w mojej kuchni 20.02.2013 22:18
smacznie
Rafał3 20.02.2013 22:18
super
Boska_Agatka 20.02.2013 22:07
świetny pomysł
aisoglam 20.02.2013 21:55
Apetyczne :)
PaniMISIOWA 20.02.2013 21:17
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak