Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zawijance pod pierzynka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości
ser cheddar
szynka parmeńska
papryka czerwona
śmietana 12%
mąka pszenna
szczypiorek
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijance pod pierzynka

Schab rozbic ulozyc na nim plaster sera i szynki,kawalek papryki,zawijamy,spinamy wykalaczka,w rondelku zagotowujemy sos ze smietany,maki i przypraw.Zawijance przecinamy na pol i ukladamy w naczyniu zaroodpornym,polewamy sosem posypujemy szczypiorkiem i pieprzem ukladamy na kazdej roladce pol plastra sera pieczemy w piekarniku 5 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak