Biszkopt-ubić żółtka na sztywno dodać cukier,żółtka,mąkę,proszek do pieczenia,olej i na koniec budyń,wszystko razem ubić(wszystkie składniki łączymy ze sobą pokoleii )Ciasto wylać na blachę i piec 40 min.150 stopni.Śliwki suszone najlepiej namoczyć w alkoholu 3 godz. wcześniej aby się przeżarły.Krem-połowe mleka gotujemy,a w reszcie mieszamy mąkę i cukier,jak pierwsza połowa się będzie gotować dodajemy drugą i gotujemy na wolnym ogniu aż powstanie budyń,wyłączamy,czekamy aż ostygnie dodajemy pół kostki masła i aromat-miksujemy aż powstanie krem.Polewa-margarynę rozpuszczamy w rondelku dodajemy cukier,mleko,gotujemy,po zagotowaniu wyłączamy dodajemy cacao i mieszamy aż powstanie polewa.Na spód biszkopt,krem,śliwki i na to polewa.Smacznego.