Zasmażane pierogi

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2
  • pieczarki

    30 dag
  • ogórek konserwowy

    pół słoika
  • Pomidory krojone z puszki

    1
  • sól do smaku

  • margaryna do smażenia

  • pierogi

    1 z kapustą i grzybami
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierogi ugotuj z odrobiną soli i oleju. Cebule pokrój w kostkę, podsmaż na złoto. Dodaj pokrojone pieczarki i ogórki konserwowe, również zrumień. Teraz dodaj pierogi i wszystko smaż, aż pierogi sie zrumienią. Na samym końcu dodaj pomidory z puszki, dopraw przyprawami i smaż wszystko kilka minut.Danie smaczne - raczej szybkie - wypróbowane kilka razy na znajomych:)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat