ZASMAŻANA KAPUSTA KISZONA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    400 g
  • cebula

    1 szt
  • olej

    3 łyżki
  • Kucharek przyprawa do potraw

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - ZASMAŻANA KAPUSTA KISZONA foto
cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na oleju
Krok 2 - ZASMAŻANA KAPUSTA KISZONA foto
w między czasie odciskamy kapustę kiszoną i siekamy
Krok 3 - ZASMAŻANA KAPUSTA KISZONA foto
na koniec dokładamy kapustę do cebulki i chwilę zasmażamy cały czas mieszając na koniec dodajemy przyprawy do smaku:)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
KOBRA 04.12.2012 21:42
uwielbiam taką kapustę i do tego kopytka, mniam,mniam
Konczi 01.12.2012 16:40
bardzo lubię zasmażaną kapustę ale nigdy nie wychodzi mi tak jak mojej mamci .. ale mówią że lata praktyki potrafią zdziałać cuda smaku więc dalej próbuję :)
olkaaa 16.10.2012 09:19
bardzo smaczna
adelajda 13.09.2012 17:18
super ! ja zasmażam z przecierem !
rutynka 11.09.2012 09:57
bardzo lubię taką kapustkę:) dodatkowo dodaję kaszę i grzybki :)
czarnyaniol1990 07.09.2012 16:43
lubie kapuste i cebule wiec napewno wypróbuje :)
dagmara020 07.09.2012 16:08
pysznie:)
parysek10 07.09.2012 15:52
ciekawe, jak smakuje
malinka18 07.09.2012 15:35
też taką robię.pycha!
Bogusiaz 07.09.2012 14:42
uwielbiam:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat