Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZASMAŻANA KAPUSTA KISZONA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 400 g
cebula 1 szt
olej 3 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: ZASMAŻANA KAPUSTA KISZONA

Kroki postępowania

1
cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na oleju
Krok 1 - ZASMAŻANA KAPUSTA KISZONA foto
2
w między czasie odciskamy kapustę kiszoną i siekamy
Krok 2 - ZASMAŻANA KAPUSTA KISZONA foto
3
na koniec dokładamy kapustę do cebulki i chwilę zasmażamy cały czas mieszając na koniec dodajemy przyprawy do smaku:)
Krok 3 - ZASMAŻANA KAPUSTA KISZONA foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KOBRA 04.12.2012 21:42
uwielbiam taką kapustę i do tego kopytka, mniam,mniam
Konczi 01.12.2012 16:40
bardzo lubię zasmażaną kapustę ale nigdy nie wychodzi mi tak jak mojej mamci .. ale mówią że lata praktyki potrafią zdziałać cuda smaku więc dalej próbuję :)
olkaaa 16.10.2012 09:19
bardzo smaczna
adelajda 13.09.2012 17:18
super ! ja zasmażam z przecierem !
rutynka 11.09.2012 09:57
bardzo lubię taką kapustkę:) dodatkowo dodaję kaszę i grzybki :)
czarnyaniol1990 07.09.2012 16:43
lubie kapuste i cebule wiec napewno wypróbuje :)
dagmara020 07.09.2012 16:08
pysznie:)
parysek10 07.09.2012 15:52
ciekawe, jak smakuje
malinka18 07.09.2012 15:35
też taką robię.pycha!
Bogusiaz 07.09.2012 14:42
uwielbiam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak