Zaprawa warzywna do mięs

Zaprawa warzywna do mięs

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    1 sztuka
  • pietruszka

    1 sztuka
  • seler

    1/4 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • sok z połowy cytryny

  • Ziele angielskie mielone Prymat

    do smaku
  • Pieprz czarny grubo mielony Prymat

    do smaku
  • olej

    4 łyżki
  • Liść laurowy suszony Prymat

    1 sztuka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Zaprawa warzywna do mięs

Warzywa zetrzeć na grubych oczkach, wymieszać z posiekaną cebulą, sokiem z cytryny, liście laurowym, zielem angielskim, pieprzem o raz olejem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat