zapiekanki wydrążone

zapiekanki wydrążone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1
  • pomidory

    2
  • ogórki kiszone

    3
  • papryka czerwona

    1
  • ser żółt

    150 gram
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania zapiekanki wydrążone

Bagietkę kroimy wzdłuż, nastepnie ją drążymy. Kroimy pomidory, ogórki i paprykę w małą kostkę. Umieszczamy kolejno ogórki, pomidory i paprykę w bagietce. Starty ser żółty umieszczamy na samej górze, posypujemy go szczyptą soli i pieprzu do smaku. rozgrzewamy piekarnik do 170 C i wkładamy bagietki na około 10 minut aż ser się rozpuści. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Norgiusz 23.08.2012 09:06
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat