Zapiekanki pieczarkowo- serowe

Zapiekanki pieczarkowo- serowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    1/2 kg
  • ser

    25 dag
  • masło

    kilka łyżek
  • przyprawa do potraw

  • pieprz

  • cebula

    2 szt
  • kajzerka

    8 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Zapiekanki pieczarkowo- serowe

Kazda kajzerke przekroic na pół.
Na odrobinie masla podsmazyc posiekana cebule- dodac pokrojone pieczarki i przyprawy- smazyc az cala woda odparuje.
Na kajzerki nakladac pieczarki i starty ser.
Zapiekac w 180 stopniach az ser sie rozpusci i zarumieni.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Ela15 27.02.2015 06:49
wyglądają smacznie
Maniek2 31.08.2012 07:43
apetyczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat