zapiekanka z szpinakiem i fetą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak świeży lub mrożony

    200 g
  • feta

    2 plastry
  • czosnek

    2-3 ząbki
  • bagietka

    1 szt
  • sól, pieprz

  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak podsmażmy razem z przeciśniętym czosnkiem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Bagietkę przekrajany i smarujemy ja naszym szpinakiem na wierzch kładziemy ser i zapiekamy w piekarniku (ser możemy pokruszyć i wymieszać ze szpinakiem) ok 10 minut 180 stopni. Smacznego:)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
smerfna_chatka 02.12.2013 10:28
smakowitości mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat