Zapiekanka z pieczarkami i dwoma rodzajami sera

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gouda

    20 dag
  • parmezan starty

    20 dag
  • pieczarki

    40 dag
  • cebula

    1 szt
  • olej do smażenia

  • sól

  • pieprz

  • bułka

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki wymyć , pokroić , podsmarzyć na patelni z cebulką , przyprawić. Bułki rozciąć wzdłuż i nałożyć pieczarki a na nie posypać starta goudą i pamezanem . Wstawić do piekarnika na 10-15 min i smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Urszula5 13.06.2012 21:05
w biedronce takie sprzedają
Aneta41 11.05.2012 17:11
bomba kaloryczna:))
elzbietar64 05.05.2012 20:19
jaki wspaniały przepis
Justyna Jussstiii 17.04.2012 09:26
mniam
Katarzyna56 12.04.2012 22:18
Uwielbiam:O)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat