Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z kiełbaską śląską
Kroki postępowania
dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę, kucharka, majeranek, podlewamy
odrobiną wody podduszamy około 10-15 minut.
kiełbasa śląska | 300 g |
ser żółty | 200 g |
papryka czerwona | 1 szt |
groszek zielony | 1 puszka |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
majeranek | do smaku |
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
makaron | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: