Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane pieczarki z kaparami, szynką i serem żółtym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 15 sztuk
szynka wędzona

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane pieczarki z kaparami, szynką i serem żółtym

Duże pieczarki umyć i obrać. Wyciąć nóżki i wydrążyć środki.
Tak przygotowane pieczarki nafaszerować pokrojoną w kosteczkę drobną szynką, kaparami i serem żółtym startym na tarce.
Zapiekać w piekarniku w temperaturze 170-180 stopni przez 15-20 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaDD 26.01.2014 18:07
fajne danie
wisznu 08.11.2012 12:09
super
Joanna108
Joanna108 20.12.2011 16:12
zachęcająco wyglądają
Joanna108
Joanna108 20.12.2011 16:12
zachęcająco wyglądają
Zoso 21.11.2011 20:42
pycha
PaniMISIOWA 17.05.2011 20:01
apetyczne
pacpaw 29.11.2010 09:05
jakoś nie mogę przekonać się do smaku kaparów...oliwkami można zastąpić ?
Justyna70 27.11.2010 07:02
bardzo fajne :)
Isia 26.11.2010 23:20
Kapary i pieczarki - fajne połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak