Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane bułeczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułki kajzerki 6 szt
mięso mielone 30 dag
pieczarki 20 dag
cebula 1 mała
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane bułeczki

Kroki postępowania

1
Bułki przekroić na pół i wydrążyć zagłębiania. Cebule obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Dodać pokrojone w kostkę pieczarki i mięso mielone. Podsmażyć i doprawić do smaku. Usmażonym mięsem napełnić bułki.
Krok 1 - Zapiekane bułeczki foto
2
Każdą bułkę posypać startym żółtym serem i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 at.
Krok 2 - Zapiekane bułeczki foto
3
Zapiekać do roztopienia sera, podawać gorące.
Krok 3 - Zapiekane bułeczki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 18.12.2013 07:16
Pyszności na kolację :)
Dorian 23.09.2013 00:18
super jedzonko
smakoszek 17.11.2012 22:30
świetne,takie bardzo mi smakują:)
Ada-Gaba 15.11.2012 08:19
pyszniutkie
Poison1988 30.09.2012 14:32
Fajne danie :) Proste a za razem niezwykłe :)
kasiaw 30.09.2012 11:32
super są naprawdę smaczne
adelajda 30.09.2012 10:37
apetyczne
K&J 30.09.2012 10:22
fajne
SylwiaMagdaSabin 30.09.2012 09:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak