Składniki:
wątróbka | wieprzowa 1/2 kg |
mleko | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięs Prymat | wg uznania |
cebula | 2 duże sztuki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
żółty ser | ok. 10-15 dkg |
wątróbka | wieprzowa 1/2 kg |
mleko | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięs Prymat | wg uznania |
cebula | 2 duże sztuki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
żółty ser | ok. 10-15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: