Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZAMARYNOWANY SCHAB

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kilogram
Musztarda miodowa Prymat 120 gram
miód 4 łyżka
majonez 3 łyżka
olej 3-4 łyżka
sól
pieprz
czosnek 5 ząbek
mąka
smalec

Przepis i sposób przygotowania na: ZAMARYNOWANY SCHAB

czosnek obrać,posiekać ze szczyptą soli,wymieszać z olejem,miodem,majonezem,musztardą i pieprzem.
Schab pokroić w plastry,lekko rozbić,polać marynatą,
odstawić na noc w chłodne miejsce,mięso osączyć,posypać
mąką i usmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 22.02.2014 16:55
pyszny schabik
Malgorzata549 29.01.2014 12:57
podobnie robię, polcam
Adam/ZUB3R 26.09.2013 17:17
smaczne mięso
jeta72 27.08.2013 12:30
musi być pyszny!!!
fotoviderek 20.04.2013 08:15
Rewelacyjny schabik :)
Łukasz15 08.04.2013 10:51
smaczne mięsko
cooleczka 18.02.2013 11:34
aromatyczny
PIOTR11 30.01.2013 08:05
lubię takie mięso
RenataZ-et 16.01.2013 23:32
Świetne jest później takie mięsko
Ada-Gaba 10.01.2013 07:25
super
AURELKA 07.11.2012 13:22
super
dorotka0000025 30.10.2012 12:21
fajny pomysl
MagdaXXX 28.10.2012 12:39
ekstra
agnieszka214 28.10.2012 11:10
slinka cieknie
Motorek 11.10.2012 23:41
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak