Przepis i sposób przygotowania na: W-zetka
Smietanę kremówkę ubijamy z dodatkiem śmietan-fixu lub zwykłej śnieżki(dodaję ją aby śmietana trzymała sztywność dłużej)oraz cukru pudru
jajko | 6 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka | 0,5 szkl |
mąka ziemniaczana | 0,5 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 3 łyżki |
olej | 1-2 łyżki |
śmietana kremowa 30% | 0,5 l |
śmietan fix | 4 szt |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: