wrap z pesto i kurczakiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    30 dkg
  • olej

    1 łyżka
  • płatki migdałowe

    1 łyżka
  • placki typu wrap

    4
  • sałata rzymska

  • cebula

    1
  • pesto

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kurczaka kroimy na małe kawałki i podsmażamy.Płatki migdałów prażymy na suchej patelni.Każdego wrapa smarujemy łyżką pesto, układamy na nim kawałki kurczaka, porwaną na kawałki sałatę i krążki cebuli.Posypujemy migdałami. Zroluj wrapy jak naleśniki i podgrzej na patelni przez 2 minuty.Obracaj żeby się nie przypaliły.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
leonkot 01.02.2012 18:17
pyszne połączenuie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat