Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe klopsiki z dodatkami.
Formować kulki obtoczyć w bułce tartej i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu.
Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku
Smacznego życzę!
mięso wołowe | 60 dkg |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 3 szt. |
jajko | 1 szt. |
bułka | 1/2 szt. |
koperek | 5 gałązek |
ser żółty | 10 dkg. |
sól i pieprz | do smaku |
oregano | 1/2 łyżeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
masło klarowane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: