Włoska panino

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciabatta

    1 szt
  • ser żółty

  • oliwa

  • pomidor

  • sól morska

  • listki bazylii lub pietruszki

  • czosnek

    1 zabek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciabattę rozcinamy i skrapiamy oliwą z oliwek oraz przecieramy przekrojonym na pół ząbkiem czosnku.
Na bułce układamy ser i plastry pomidora, oprószamy solą morską, dekorujemy listkami bazylii lub pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
dorota20w 10.03.2012 12:25
polecam
czekoladka_m 07.03.2012 15:56
jeszcze nigdy nie jadłam, ale chyba się skuszę;)
dorota20w 12.09.2011 14:55
tak
gosia47-47 10.09.2011 07:29
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat