Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenny twarożek ze szczypiorem i rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 0,5 kg
śmietana 18 proc 200 g
szczypior 1 pęczek
rzodkiewki 1 pęczek
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenny twarożek ze szczypiorem i rzodkiewką

Szczypior i rzodkiewkę drobno pokroić, wsypać do miseczki i posolić.
W misce wymieszać twaróg ze śmietaną tak aby się połączyły, dodać pokrojony szczypior i rzodkiewkę. Wymieszać. Doprawić wg uznania solą i pieprzem. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokus 17.05.2016 11:49
pyszny serek na śniadanko, lubimy ;)
czarnalukrecja
czarnalukrecja 16.05.2016 23:20
Nie pozostaje nic innego jak tylko dodać to na kanapke i sie zajadać, a chleb to taki jeszcze swojski taki domowy jeszcze cieplutkii :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak