Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka z młodej kapusty i rzodkiewki

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1/2 główki
botwina liście 1/2 pęczka
ogórek 1 szt
rzodkiewka 1 pęczek
sok z cytryny 1/2 szt
oliwa
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka z młodej kapusty i rzodkiewki

Kapustę i botwinkę myjemy i drobno szatkujemy. Ogórka kroimy w grube plasterki a następnie w słupki, a rzodkiewki w ćwiartki. Oliwę z oliwek mieszamy z sosem sałatkowym, wodą oraz sokiem z cytryny. Dresingiem polewamy warzywa. Mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bertpvd 23.05.2015 13:33
smaczna surówka !
Maridka19 23.05.2015 09:44
Pyszna surówka :)
jagoda5913 23.05.2015 09:34
Pyszna sałatka
dom-agi 23.05.2015 08:05
Na pewno smaczna!
Anna133 23.05.2015 06:57
wygląda niezwykle smacznie
cukiereczek 23.05.2015 06:44
takie surówki dla zdrowia i urody
Renata9 22.05.2015 21:57
Bardzo lubię takie surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak