Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 0,5 Głowki
marchew 2 Sztuki
zielona cebulka 1 Sztuka
koperek 1 Garść
pomidory suszone Smak Olej z pomidów Do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka

Kapustę, ja użyłam młodej szatkujemy lub trzemy na tarce. Marchewke obieramy i trzemy. Cebulkę kroimy, koperek siekamy. Całość polewamy olejem z pomidorów suszonych i doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Zostawiamy surówkę na chwilę w lodówce aby smaki się przegryzły

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 01.06.2016 17:54
pyszna suróweczka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak