Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WIOSENNA SAŁATKA WĘGIERSKA

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory 5 szt
ogórki gruntowe 5 szt.
jaja 5 szt.
pieczarki 25 dag
kalafior 1 szt
fasola szparagowa 15 dag
majonez
zielona sałata
pieprz do smaku
sól do smaku
papryka 5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: WIOSENNA SAŁATKA WĘGIERSKA

Wykonanie:
Kalafior i fasolkę oczyścić i ugotować w osolonej wodzie. Kalafior pokroić na różyczki, a resztę warzyw w plastry lub słupki. Pieczarki i jajka ugotować w lekko osolonej wodzie, również pokroić i wszystko razem delikatnie wymieszać. Dodać majonez, sól, pieprz i podawać na liściach zielonej sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 16.05.2013 22:15
Bardzo podoba mi się połączenie tylu składników.
Zdzisław 16.05.2013 00:28
takie to lubię sałatki
marcia7 15.05.2013 23:03
super węgierska kuchnia
Fiffi 15.05.2013 21:44
ale mi smaku narobiłaś,pycha
Megg 15.05.2013 21:38
przepyszna sałatka :)
iwi 15.05.2013 20:41
Pyszna sałatka.
dianix 15.05.2013 20:38
myślałam , zę to kalsyczna wielowarzywna, fajnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak