Składniki:
cebula czerwona | 1 szt |
cebula biała | 1/2 szt |
pieczarki | 15 dag |
natka pietruszki | |
przecier pomidorowy | 1 łyzka |
masło | 1 łyzka |
pieprz | |
sól | |
ketchup pikantny | 1 łyzka |
kapusta | 1/2 młoda |
cebula czerwona | 1 szt |
cebula biała | 1/2 szt |
pieczarki | 15 dag |
natka pietruszki | |
przecier pomidorowy | 1 łyzka |
masło | 1 łyzka |
pieprz | |
sól | |
ketchup pikantny | 1 łyzka |
kapusta | 1/2 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: