Wiosenna jajecznica

Wiosenna jajecznica

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 szt
  • kiełbasa chuda

    1 pętko
  • szczypior

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • olej

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Wiosenna jajecznica foto
Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju.
Krok 2 - Wiosenna jajecznica foto
Gdy kiełbasa się podsmaży,odlać z patelni olej.następnie wbić jajka i dodać pokrojony szczypior.Przyprawić solą do smaku.
Krok 3 - Wiosenna jajecznica foto
Całość wymieszać i podsmażyć.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

21.02.2013 11:42
cały czas taką robię

caffee_tea

07.05.2012 22:17
pychotka

Barbara/zuza22_85

07.04.2012 12:57
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat