Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Wieprzowina w potrawce

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięsa wieprzowego
50 dag
cukini
1/2 sztuki
marchwi
1 szt
pomidorów
6 szt
cebuli
1 szt
startego żółtego sera
1/2 szklanki
sól
pieprz majeranek
Sklep Prymat
bulion
1/2 szklanki
olej
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina w potrawce

Mięso umyć, osuszyć, pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanym oleju z pokrojoną cebulą. Dodać umyte i pokrojone w kostkę pomidory, podlać bulionem i dusić około 15 minut. Dodać obraną i pokrojoną w kostkę cukinię, majeranek i dusić do miękkości cukinii. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 24.09.2011 12:18
Świetny pomysł :)
MAR3STA 21.11.2010 00:26
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak