Wątrubka podsmażana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • watrubka drobiowa

    400 gram
  • cebula

    1 sztuka
  • olej do smażenia

  • delikat do mięs

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule obieramy, myjemy kroimy w kostke. Podsmażamy, do cebulki dodajemy umyta i pokroiona w kostkę wątrubke , przyprawiamy delikatem, smażymy 10 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Iwona51 07.05.2011 20:11
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat