Wątróbki z drobiu

Wątróbki z drobiu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka z drobiu

    30 dag
  • oliwa

    10 dag
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • cebula

    2 szt
  • jajko ugotowane na twardo

    3 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Wątróbki z drobiu

Dwie cebule obieramy i drobno siekamy. Dusimy na małym ogniu pod przykryciem. Wątróbki kroimy w kosteczkę i dodajemy do cebuli. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i dalej dusimy. Gdy już się usmażą należy je ostudzić i zmiksować z jajkami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat