Wątróbki z drobiu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka z drobiu

    30 dag
  • oliwa

    10 dag
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • cebula

    2 szt
  • jajko ugotowane na twardo

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dwie cebule obieramy i drobno siekamy. Dusimy na małym ogniu pod przykryciem. Wątróbki kroimy w kosteczkę i dodajemy do cebuli. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i dalej dusimy. Gdy już się usmażą należy je ostudzić i zmiksować z jajkami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat