Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z jabłkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka z drobiu 30dag
jabłka 2
cebula
gałka muszkatołowa
bazylia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z jabłkami

Wątróbkę obtoczyć w mące i krótko obsmażyć.W osobnym rondelku usmażyć na złoty kolor cebulę,dodać starte jabłka i pozostałe przyprawy .Dolać troche wody i poddusić.Na koniec włożyć do watróbki i pozostawić na wolnym ogniu do naciągnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

1j1o1l1a1 06.04.2011 21:27
nigdy nie robiłam z jabłkami...muszę spróbować.:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak