Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1 kg
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 10 dkg
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka w panierce

Wątróbkę oczyszczamy z błonek, myjemy i osuszamy. W miseczce roztrzepujemy jajka i dodajemy kucharka i pieprz. W jajku moczymy wątróbkę a następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak