wątróbka smażona z majerankiem

wątróbka smażona z majerankiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbki z kurczaka

    50 dkg
  • mąka

  • olej do smażenia

  • pieprz

  • sól

  • Majeranek suszony Prymat

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania wątróbka smażona z majerankiem

wątróbki obtaczamy w mące, smażymy na oleju na patelni doprawiamy solą i pieprzem oraz majerankiem, przewracamy wątróbki na drugą stronę i doprawiamy jak za pierwszym razem, smażymy wątróbki na niezbyt dużym ogniu aby nie pryskały, można je chwilę przykryć aby całe doszły.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Wafelek2601 20.01.2012 00:36
pyszna
kamyk 04.01.2012 08:29
może to i dobre, ale ja nie mogę przekonać się jakoś do wątróbki
traktorek 01.12.2011 20:05
to je to mniam
SyMiki 01.12.2011 11:36
robię troszkę inaczej i uwielbiam wątróbkę
Justa32 30.11.2011 14:04
uwielbiam!!!
teresa18 26.11.2011 16:20
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat