Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dkg
cebula 2 szt
olej do smażenia
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa

Umytą wątróbkę osuszam na sicie z nadmiaru wody. Przygotowane cebulki obieram i kroję w piórka. Osuszoną wątróbkę oczyszczam z błonek. Przygotowane cebulki rumienię na rozgrzanym oleju.

Dodaję przyprawy i oczyszczoną wątróbkę. Wszystko podsmażam i delikatnie podlewam wodą.

Duszę do miękkości.

Na koniec doprawiam.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

danielek 22.01.2019 16:06
Fajne.Uwielbiam :))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak