Wafle przekladane kajmakiem

Wafle przekladane kajmakiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko skondensowane

    1 puszka
  • wafle1

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Wafle przekladane kajmakiem

Mleko skondensowane gotujemy w puszce w głębokiej wodzie ok. 3 h. Po ugotowaniu przekładamy wafle gotowe

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

eduszo
eduszo 29.11.2010 17:38
Uwielbiam kajamak.
MAR3STA 18.11.2010 14:50
najlepszy jest kajmak własnej roboty, polecam!
MAR3STA 18.11.2010 14:50
pychota!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat