Przepis i sposób przygotowania na: Ucierana babka z twarogiem.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ucierana babka z twarogiem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierana-babka-z-twarogiem.1-2.jpg)
![Krok 2 - Ucierana babka z twarogiem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierana-babka-z-twarogiem.2-2.jpg)
![Krok 3 - Ucierana babka z twarogiem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierana-babka-z-twarogiem.3-2.jpg)
![Krok 4 - Ucierana babka z twarogiem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierana-babka-z-twarogiem.4-2.jpg)
jajko | 4 sztuki |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
ser biały | 20 dag |
mąka tortowa | półtorej szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
masło lub margaryna | 25 dag |
cytryna | pół |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
masło lub margaryna | 1 łyżeczka |
cukier puder | do oprószenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: