Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z rzodkiewką, ogórkiem i szczypiorkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twarożek 250 g
szczypiorek 1 pęczek
rzodkiewka 5 sztuk
sól do smaku
ogórek 1 mały

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z rzodkiewką, ogórkiem i szczypiorkiem

Twarożek dobrze rozgnieść widelcem. Rzodkiewkę i ogórek zetrzeć na
tarce o grubych oczkach. Szczypiorek drobno pokroić. Wszystko razem
wymieszać, doprawić solą. Osobiście uwielbiam jeść twarożek na
świeżym pieczywie wieloziarnistym z masełkiem. Zwykle jeszcze dodatkowo
posypuję kanapkę posiekanym koperkiem.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 10.09.2012 12:22
mniam mniam;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak