Twarożek Babuni

Twarożek Babuni

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana słodka

  • koperek

  • czosnek

  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Twarożek Babuni

Twarożek polewamy śmietanką i rozdrabniamy widelcem. Dodajemy 1 ząbek wyciśniętego czosnku i posiekany koperek. Mieszamy,dodajemy sól morską z młynka Prymat i na chwilkę odstawiamy. Najlepiej smakuje na kromce ciemnego chleba z masłem. Pyszny i zdrowy!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat