Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarogowa pasta z rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 25 dag
rzodkiewka 1 1/2 pęczek
sól
pieprz
śmietana 3 łyżki
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Twarogowa pasta z rzodkiewką

Kroki postępowania

1
Twaróg wyrabiamy ze śmietaną oraz majonezem, doprawiamy.
Krok 1 - Twarogowa pasta z rzodkiewką foto
2
Dodajemy starte na drobnej tarce rzodkiewki i dokładnie mieszamy.
Krok 2 - Twarogowa pasta z rzodkiewką foto
3
Pastę dokładnie mieszamy. Smarujemy pastą kanapki. Smacznego!
Krok 3 - Twarogowa pasta z rzodkiewką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gracer 24.05.2013 12:47
bardzo lubię na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak