tuńczyk z fasolką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • fasolka czerwona

    1 puszka
  • sos do sałatek

    1 op
  • kukurydza w puszce

    1 puszka
  • jajko

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jaja ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w ćwiartki. Na płaskim talerzu na środku ułożyć tuńczyka, wokół niego odsączoną fasolkę, następnie ułożyć ćwiatki jajka a między nimi kukurydzę, całość skropić sosem do sałatek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat