Składniki:
gotowe blaty bezowe | 2 szt |
truskawki | 0,5 kg |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
cukier puder | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
śmietana kremówka | 2 szklanki |
listki świeżej mięty | 6 szt |
gotowe blaty bezowe | 2 szt |
truskawki | 0,5 kg |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
cukier puder | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
śmietana kremówka | 2 szklanki |
listki świeżej mięty | 6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: