Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tradycyjne schabowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 5 plastrów
sól, pieprz do smaku
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjne schabowe

Mięso myjemy, rozbijamy . Oprószamy solą i pieprzem. Panierujemy w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 19.11.2013 21:25
takie są najlepsze
sanielcia 17.11.2013 18:58
pyszne tradycyjne schabowe :)
agnieszka214 17.11.2013 17:26
tradycyjne jest najlepsze
Megg 17.11.2013 17:22
tradycyjne jest najlepsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak