Tradycyjne schabowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    5 plastrów
  • sól, pieprz

    do smaku
  • jajko

    2 sztuki
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    do panierowania
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso myjemy, rozbijamy . Oprószamy solą i pieprzem. Panierujemy w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
RenataZ-et 19.11.2013 21:25
takie są najlepsze
sanielcia 17.11.2013 18:58
pyszne tradycyjne schabowe :)
agnieszka214 17.11.2013 17:26
tradycyjne jest najlepsze
Megg 17.11.2013 17:22
tradycyjne jest najlepsze

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat